Aug 19, 2014

3 years later....

*fuhh fuhh* tiup tiup

*whoosh whoosh* kipas kipas



Whoaaaaaaaaaaaaaa, dah berhabuk dah blog ni rupanya hahaha. Bukan setakat berhabuk, kalau tinggalkan dua ekor spesies haiwan, dah berapa keturunan dah agak nya yang wujud lulz. crazy monkey 060


Okay, krik krik sangat tu. Tak lawak pun sebenarnya.

Hmmm, sejujurnya, banyak ja benda yang boleh di update masuk kat blog ni. Bila tengok balik last post, which is waktu bulan puasa tahun 2011 dekat palam dulu, banyak je benda yang terjadi since that time. Mungkin disebabkan kewujudan Twitter sedikit sebanyak menyumbang kepada kemalasan untuk meng update blog ni haha. *alasan* 

Yelah kan, kalau dekat blog ni, basically macam kena buat karangan supaya nampak berisi sikit blog kita, tapi ada ja blogger yang post sekerat sekerat kan. Itu semua style masing-masing. Perumpamaan bagi Twitter pula macam menulis text message, di mana kita tak perlu nak fikir panjang sangat, just tulis what currently goes on our mind, then hit that tweet button. Senang cerita, twitter ni 'live' and blogger ni pula ibarat menulis diari setelah benda tu dah berlaku...kot. Heeee happy white cloud

Walaupun sebenarnya banyak lagi nak tulis, tapi mungkin akan ditulis dalam post seterusnya lah kot*2-3 tahun lagi mungkin lulz* So, till we 'meet' again! :D 

0 thought from others:

Post a Comment

I love your thoughts !
So drop me a line...