May 8, 2011

Uitm vs Matriks

UITM                          Matriks



Okay, sekarang tengah pening nak pilih mane satu...
any suggestion?



UITM - Asasi Sains 
            Satu Tahun
            Di Selangor
            Lebih bagus sedikit


Matriks - Sains hayat?
                1 tahun

                Di melaka
                takde transportation (maknenye sume orang nanti same la kan? :D)
                Dekat dengan kampung
                Pilihan parents sekarang :/






Konklusion ?
 = peningpeningpeningpeningpening!!!!!!!!!!!!




Uitm ke Matrikulasi nih T.T

5 comments:

  1. Hmm, ok mai..
    thanks sebab bagi jawapan yg tak muncul2 :D

    ReplyDelete
  2. matrik kot.bg akak la.hehe..dkt mtrik awk boleh adapt cara budak2 uni punya lifestyle. xde lah nanti awak tetiba ter'shock' dgn kehidupan kat uni bila smbg degree. then klu awk skrg terus amek uitm, kena bersedia betul2 lah dgn cara hidup budak2 u. sng ckp hidup dulu kat matrik utk buat awk lebih kenal dan lebih bersdia sblm betul2 bergelar pelajar u..even awk kena hard sikit lah bila study,,tapi x pe.awk pelajar cemerlang.klu x xkn dpt asasi uitm.then terpulang. gud luck yaa dik! xmana2 pun boleh berjaya..janji usaha.

    ReplyDelete
  3. Hmmm, thanks kak.
    lega sikit ade orang bagi advice yg btul2 membantu..

    ReplyDelete
  4. @imran sapini

    welkem. akak hanya memberi pandangan :)matrik bg kita ruang dan peluang utk berfikir tentang masa depan.

    sy ex-kmpk :) matrik perak.

    ReplyDelete

I love your thoughts !
So drop me a line...