May 2, 2011

Selamat Hari Jadi Mak dan Imal!


Assalamualaikum wbt,
Hmmm, bagi sape - sape yang baca blog nih, mesti tengah pelik kan?

yelah, baru je masa hari tuh post pasal birthday adikku yang bongsu.

So, entri kali nie nak citer pasal bulan nih, iaitu bagi keluarga kami "bulan Kek dan makan luar"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hahaha,
Ok 'bulan' tuh sebenarnya tak wujud pun officially kat rumah nie ha.

Tapi, mesti korang dah fahamkan, kenapa bulan Mei ni dianggap begitu.

Yup, yup dan yup.

Sebab bulan Mei ni setiap tahun paling banyak birthday yang akan di sambut oleh keluarga Im.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Okay, sebenarnya tak banyak pun.

5 je. so lebih kurang dalam setiap 2 minggu, 1 kek akan di beli dan kemungkinan akan makan secara besar - besaran! *takde la sampai termuntah macam ni eh

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

So, senang citer entri ni khas di tujukan kepada Emak saya yang tersayang dan juga abang saya yang kedua yang sedang belajar di India.

Kek!

potong!


Cameraman!



Kebajetan terselah ;D



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ps: Sebenarnya post nih saje je nak menjelezkan Timah xD *ooopppss

8 comments:

  1. :S tahniah im sebab anda berjaya buat aku jeles :'( mwahahahhaha !!!! gile heaven makan kek kek dan KEK !!!!!!! blergh,aku kompem dah muntah ..mwahaha! still jeles ! >.<

    p/s : nanti ko ! >D

    ReplyDelete
  2. @FatimahSamad

    Yay, motip berjaye ^^
    haha,kidding je la Timah. Haven ke mkan kek?
    jgn muntah kat aku nanti sdey la eh ? =)

    ReplyDelete
  3. heaven la kot ? lagi2 makan kek eskem~ waa! tapi kot makan bnyak2 aku muak jugak~~ hehe.muntah tepi ko je :D

    ReplyDelete
  4. @FatimahSamad

    kek eskem mmg larhh..
    aku jrang mkan kek tuh T.T
    slalu kek yg banyak krim je (tapi aku still gak :P)

    takpe,sebelum kau muntah,aku muntah dulu kat tepi ko XD

    ReplyDelete
  5. mwehehe,haah..mahal TT.TT
    . . . aku makan kek jenis ape ha ?lupe daa.

    aku larikkkk~

    ReplyDelete
  6. tau takpe.
    Bulan lepas ke 2 bulan lepas tah baskin robin ade buat iklan pasal kek eskem dorang tuh.
    meleleh kjap * o.o

    haha, kira berjaye la kau x muntah kat aku nanti
    ~ngee xD

    ReplyDelete
  7. baskin robin kejaamm ! dala eskem lawa-lawa mahal nak mampus. XP

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.taktau ? dah confuse da sape muntah sape skang .hehe

    ReplyDelete
  8. haha..
    tau takpe. eskem pun dah mahal.
    inikan pulak kek eskem!!! T.T

    last2 tak jadi muntah la kot xD

    ReplyDelete

I love your thoughts !
So drop me a line...