May 4, 2011

Seconds From disaster




Assalamuailaikum wbt,

Entri kali nih pasal gambar - gambar yang agak menakutkan *kalau berlaku kat kita la kan.

Gambar - gambar yang anda bakal lihat nie di ambil rasenye tak sampai sesaat seminit pun sebelum kejadian yang tak di ingini berlaku.


Seconds From Disaster
Tali kasut anda longgaR! *erkk




Seconds From Disaster
Tak taula perasan ke tak nih.




Seconds From Disaster
Gila!




Seconds From Disaster
*Tidakkkkk




Seconds From Disaster
Ok nih secara jujurnya agak scary 0.0



Seconds From Disaster
 *grrrrr


Seconds From Disaster
Nih nampak macam fake sebab ade joystick tuh. tapi tak tau la kan

Seconds From Disaster
*gulp, 9/11?



Seconds From Disaster
*speechless :0

Seconds From Disaster
At least ada pokok untuk bergayut nanti :|



Seconds From Disaster
Kalau Im dah mengucap panjang dah nih :(

Seconds From Disaster
Macam 'Final Destination' pulak



Konklusion? lain kali jangan nak pakai snap je gambar.

8 comments:

  1. gile lak aih !!

    home alone ~~!! :D

    ReplyDelete
  2. byk photoshop! :D
    tapi still enjoy! ngeee

    ReplyDelete
  3. haha..
    aku still tak dapat bezakkan photoshop atau tidak..

    so,papepun u're welcome.

    @timah, tau takpe. kesian dia kene tinggal sorang2 kan? gila bt0l ;D

    ReplyDelete
  4. haha, macam kan?
    tapi , tahlah. kalau tipu lagi bagus :D

    ReplyDelete
  5. haha maknanya tak jadi la benda2 alah nih.

    ReplyDelete

I love your thoughts !
So drop me a line...