Apr 23, 2011

Under the Weather....





*Uhuks uhuks*


Assalamualaikum w.b.t,

Baru - baru nie, Im telah dijangkiti dengan penyakit Rhinorrhea blacko 14 yang sedikit sebanyak

telah mempengaruhi gaya hidup yang tak seberapa nak 'bergaya' nie.

Sat- sat! Rhinorrhea nie ape? Nak tahu lebih lanjut, klik kat sini. blacko 08

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yang sedih nya, walaupun duduk kat rumah je still boleh di jangkiti dengan penyakit sebegini

yang berpunca dari adik yang berada di bawah ku.

Yang menambahkan lagi kesedihannya (pelik betul ayat nie :P) , Mula - mula Selsema.
Lepas tuh, sakit tekak pula blacko 07.

Sakit tekak boleh tahan lagi sebab sehari lepas tuh dah sembuh ! (bajet sekejap blacko 04).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Okay, dari simptom - simptom di atas, korang mesti dah boleh guess lepas tu kena apa pulak kan?

Hmmmm, 10 markah untuk anda di situ. Ya, tepat sekali. Terkena la pulak jangkitan pyrexia ataupun di kenali sebagai demam blacko 12.

Masa kena demam tue, hanya Allah je yang tahu macam mana rindunya berlari serta menari riang - riang di rumah blacko 06.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pengakhiran -
Alhamdulillah, setakat ni simptom pertame dan kedua sudah pun berlalu pergi blacko 18.

Tinggal simptom ketiga je iaitu Migrain yang teramat sampai memerlukan tidur yang banyak .



ps : Harap - harap tak berjangkit la ke satu rumah penyakit nie blacko 03

and Kawanku yang sorang ni dah buat blog baru ! blacko 16




* Pengsan*


sangat memerlukannya!


0 thought from others:

Post a Comment

I love your thoughts !
So drop me a line...