Jun 5, 2009

Zzzzz

  • atas permintaan seseorang yg aq kenali sejak darjah enam lagi....
  • maka terciptala lagi satu post yg aq pun x tahu pasal ape....
  • hmmm,cuti ni aq rase yang paling boring dalam hidup aq....
  • aq duduk kat rumah jer sebab mak dengan ayah aq dua2 pergi umrah...
  • dieorang pergi hari jumaat sebelum cuti mase ari tu...
  • ari khamis sebelum tu rumah aq ade majlis doa selamat...
  • saudara mara jer datang....
  • tapi bez gak ar sebab dah lama tak jumpa dieorg...
  • huhuhuhu....
  • tapi part yg sdey nyer bile pagi ari jumaat tue la...
  • bila mak ngan ayah aq dah nak pergi ....
  • sdey gler ar bile tengok muke mak ngan ayah aq waktu...
  • tapi x bley buat paper la kan waktu....
  • so,
  • ari jumaat ari tue bermula cuti aq tanpa ayah dan ibu (sob2),
  • abang aq la yg ganti mak ngan ayah aq,
  • hahahaha,
  • lepas tu ari sabtu lak ader satu kejadian yg pelik berlaku...
  • elektrik kat umah aq takde!!!
  • penat la kiteorang naikkan main switch tu..
  • tapi x nyala2 gak lampu tu...
  • haiz...
  • da la nak malam waktu tu...
  • terpaksa ar guna lilin untuk sementara wktu...
  • aq plak dengan tetiba nyer teringat ayah syida(classmate aq) part time electrician,
  • aq pun call la die nak tanya ayah die bley x tolong ...
  • malangnya,
  • ayah die kat PD plak waktu tu....
  • so .,
  • pikir la plak cara lain nk btolkan keadaan..
  • abang aq dengan beraninya pergila umah cigu roslan(korang kenal kan?)...
  • die pun bagi ar no. electrician and...
  • finally,
  • umah aq terang balik....
  • hahahaha,
  • tu je la kot yang bley di ceritakan...
  • salam....

5 comments:

  1. hmm..
    spe lak org yg ko knl dr drjh 6 2 ek??kui3
    tp bkn dr drjh 2 ke??
    hmm papela
    ustazah g umrah eh??
    patutla xnmpk die ari jumat 2..
    ^^

    ReplyDelete
  2. tahla...
    tah sape la org tue....
    aah,
    die gi umrah...
    die pergi 12 hari jer...

    ReplyDelete
  3. laa...aq igt ko ekot mak ko skali g umrah
    hee~
    anyway, kem salam la kat mak ko ek
    =)

    ReplyDelete
  4. hai imraannnnn!!!
    1st komen dari aq kat blog kat kau..hahaha!!!

    ReplyDelete
  5. salam. eyt imran..
    ko jrg on9 ke?
    update la blog. hee~

    ReplyDelete

I love your thoughts !
So drop me a line...