Jun 5, 2009

Zzzzz

  • atas permintaan seseorang yg aq kenali sejak darjah enam lagi....
  • maka terciptala lagi satu post yg aq pun x tahu pasal ape....
  • hmmm,cuti ni aq rase yang paling boring dalam hidup aq....
  • aq duduk kat rumah jer sebab mak dengan ayah aq dua2 pergi umrah...
  • dieorang pergi hari jumaat sebelum cuti mase ari tu...
  • ari khamis sebelum tu rumah aq ade majlis doa selamat...
  • saudara mara jer datang....
  • tapi bez gak ar sebab dah lama tak jumpa dieorg...
  • huhuhuhu....
  • tapi part yg sdey nyer bile pagi ari jumaat tue la...
  • bila mak ngan ayah aq dah nak pergi ....
  • sdey gler ar bile tengok muke mak ngan ayah aq waktu...
  • tapi x bley buat paper la kan waktu....
  • so,
  • ari jumaat ari tue bermula cuti aq tanpa ayah dan ibu (sob2),
  • abang aq la yg ganti mak ngan ayah aq,
  • hahahaha,
  • lepas tu ari sabtu lak ader satu kejadian yg pelik berlaku...
  • elektrik kat umah aq takde!!!
  • penat la kiteorang naikkan main switch tu..
  • tapi x nyala2 gak lampu tu...
  • haiz...
  • da la nak malam waktu tu...
  • terpaksa ar guna lilin untuk sementara wktu...
  • aq plak dengan tetiba nyer teringat ayah syida(classmate aq) part time electrician,
  • aq pun call la die nak tanya ayah die bley x tolong ...
  • malangnya,
  • ayah die kat PD plak waktu tu....
  • so .,
  • pikir la plak cara lain nk btolkan keadaan..
  • abang aq dengan beraninya pergila umah cigu roslan(korang kenal kan?)...
  • die pun bagi ar no. electrician and...
  • finally,
  • umah aq terang balik....
  • hahahaha,
  • tu je la kot yang bley di ceritakan...
  • salam....